DIENSTVERLENING

Contact opnemen

INKOMSTENBELASTING

De voorbereidingen van de jaarlijks verplichte aangifte inkomstenbelasting kunt u geheel aan onsoverlaten. Wij beheren uw administratie en zorgen voor een duidelijke inschatting over de te betalen belasting. Bovendien kunnen wij u helpen de inkomstenbelasting te beperken door u te adviseren waarbij u aftrekposten, middelingen en verrekeningen kunt toepassen.

OMZETBELASTING

De tijdrovende klus van het periodieke (maand, kwartaal, jaar) BTW afdraging zullen wij geheel voor u verzorgen. De BTW aangifte zal door AKS Financial support in orde worden gemaakt.

AKS Dienstverlening
Dienstverlening Financial

VENNOOTSCHAPSBELASTING

De strikte eisen van de jaarlijkse vennootschapsbelasting zorgt vaak voor vertraging bij indiening, met boetes als gevolg. Wanneer u de vennootschapsbelasting aangifte aan AKS Financial support overlaat, bent u zeker van een correct afhandeling. Wij zorgen voor een kant en klaar document dat u zonder aanpassingen kunt indienen. Wanneer de verwerking van voorgaande jaarstukken tijdnood opleveren, vragen wij uitstel aan. Zodat ook deze kunnen worden meegenomen bij het indienen van de aangifte.

LOONBELASTING

Wanneer de loonbelasting over uw werknemers handmatig wordt verwerkt, kunnen wij een geautomatiseerde loonadministratie helpen opzetten.

ADVIES

Wij kunnen u adviseren op verschillende gebieden. Daarnaast zullen wij rapportages verzorgen voor het door u opgevraagde advies.

BEGROTINGEN

● Liquiditeitsbegroting
● Exploitatiebegroting

JAARVERSLAGEN/REKENINGEN

● Jaarrekening
● Jaarverslag

Rapportages:

● Maandrapportage
● Kwartaalrapportage
● Tussentijds rapport

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Neem direct contact met ons op

085 060 7017
info@aksfinancialsupport.nl

"*" geeft vereiste velden aan